Over Frank

Door zijn positieve en enthousiaste houding zorgt Frank continue voor een toegevoegde waarde bij de klant. Dit doet hij door de mensen om zich heen te motiveren en mee te trekken. Frank is een sociale, enthousiaste en ondernemende professional. Hij kan op een prettige en duidelijke manier met mensen om gaan en informatie verstrekken. Door zijn toewijding, inzet en kennis zorgt hij ervoor dat zijn projecten met goed resultaat worden afgerond. Frank weet op tijd relevante documenten te produceren en acteert pro-actief.

 

Als Consultant

Frank heeft de studie Communication and Multimedia Design met succes afgerond. Dit is een brede informaticaopleiding waar de nadruk ligt op usability, design, projectbeheersing. Na zijn studie is Frank in dienst getreden bij VLC (Verkerk en Lagomatis Consultancy). In zijn functie van CMS consultant was hij verantwoordelijk voor het implementeren van het CMS Tridion bij diverse grote opdrachtgevers (TPGPost, TNT). Van het begin tot het einde van het ontwikkeltraject is hij verantwoordelijk geweest voor de betreffende opdracht. Ook heeft Frank het lesmateriaal opgesteld van diverse trainingen en heeft hij ervaring met het overbrengen van deze lesstof. Tijdens zijn opdracht bij het Ministerie van Defensie heeft hij aangetoond binnen een politiek gezien, dynamische omgeving, de klant constant van correcte adviezen te kunnen voorzien.

 

Als Team Manager

Frank opereert graag vanuit een visie om op deze manier de lange termijn doelstellingen te borgen. Hierbij verliest hij de dagelijkse gang van zaken niet uit het oog. Het is voor Frank de uitdaging om de juiste mensen de juiste dingen te laten doen in de juiste omgeving. Dit doet hij middels het aannamebeleid maar ook empowerment is een van zijn instrumenten om zijn team te managen. Hij daagt mensen uit om doelen te stellen en deze ook te halen.

 

Als lid van het MT was Frank medeverantwoordelijk voor het bepalen van de strategie binnen Lucka. Tevens was Frank verantwoordelijk voor het op hoog niveau houden van de kennis binnen zijn team. Doormiddel van expertsessies, events en passende persoonlijke ontwikkelplannen werd dit doel bereikt.

 

Kwaliteit en kennis
Frank is van mening dat men niet continue brandjes kan blijven blussen maar dat er een traject parallel moet lopen waar de aandacht uitgaat naar het structureel inrichten van processen en/of de organisatie. Niemand is onvervangbaar. Een stukje kennismanagement begint bij het borgen van oa werkprocessen. Ook dit is een essentieel onderdeel van het borgen van de  continuïteit van de afdeling.  Hiernaast is het ook van belang om middels sessies, whitepapers of trainingen de kennis in de groep met elkaar te delen.

Competenties

zelfstandig, resultaatgericht, ondernemend, klantvriendelijk, teamplayer, proactief, doorzettingsvermogen.

 

Tags
• BiSL
• Tridion
• WCM
• ECM
• Enterprise 2.0
• Usability
• CMS

Laatste opdrachtgevers

 

Vestia Groep
Haagse Tram Maatschappi j
Ministerie van Defensie
TNT
Land- en Tuinbouworganisatie
Ministerie van OC&W